Weishaupt


  • 13 jan, 2015

Kondenserende gaskedler fra Weishaupt

Weishaupt kondenserende gaskedler findes i mange ydelsesklasser. De er velegnede til opvarmning af villaer, boligejendomme, skoler, sygehuse og erhvervsbyggeri.

Alle anlæggene er effektive og økonomiske og fungerer ideelt i kombination med solvarme.

Weishaupt Thermo Condens systemet fremstår som et godt eksempel på et miljøvenligt koncept, der omfatter økonomi og optimal udnyttelse af energi, komfort samt rentabilitet.
Derved sikrer den innovative O2-regulering (SCOT) en uforandret høj virkningsgrad, også ved svingende gaskvaliteter eller ved blanding af biogas.

Thermo Condens WTC-GW
Velegnede til opvarmning af villaer og boligblokke, erhvervsejendomme og industrielt byggeri. Ydelse fra 15 til 60 kW.
Se mere her
Thermo Condens WTC-GW K
Det slanke varmesystem med indbygget varmtvandsbeholder. Ydelse fra 15 til 25 kW
Se mere her
Kort om Weishaupt

Familiefirmaet med hovedsæde i Schwendi, Tyskland blev grundlagt af Max Weishaupt i 1932 og hører med sine afdelinger og datterselskaber i 60 lande til de internationalt markedsledende indenfor olie- og gasbrændere, opvarmnings- og kondenserende systemer, solfangere, varmepumper og bygningsautomation.

Pioneren Max Weishaupt har grundlagt sin virksomhed på tillid, kvalitet, service til kunderne, innovationsevne og erfaring. Det hele kan samles under ordene driftssikkerhed, stabilitet og holdbarhed og det står Weishaupt stadig for den dag i dag.