VVS-arbejde i Esbjerg, Kolding og Vejen


  • 14 jan, 2015

Vi tilbyder alle former for VVS i lokalområdet! Vi kører derfor altid gerne til både Esbjerg, Kolding, Vejen, Brørup og Bramming. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud!

 

Vi udfører alt i VVS

… og når vi skriver ”alt”, så mener vi ALT! Det kan være alt fra store installationer til den helt lille reparation. Ingen opgave er for stor eller for lille. Vi har nemlig vestjysk blod, så vi finder altid en løsning.

Vi har indrettet en lille butik med de forskellige VVS-artikler og varer, vi tilbyder at komme og installere. Denne butik fungerer som en form for showroom, hvor du naturligvis er velkommen til at komme og købe de enkelte ting, men hvor hovedformålet er, at du kan komme og være med i beslutningen om, hvad I skal have installeret i jeres hjem.

 

Kvalitet er vores varemærke

Når du bestiller VVS-arbejde fra Holsted VVS, skal det gerne være selvsagt, at du har bestilt VVS fra øverste kvalitetshylde på markedet. Vi gør en dyd ud af at levere et stykke kvalitetsarbejde til tiden hver eneste gang – og det gør vi hver eneste dag vores bedste for at opnå.

 

VVS i nærområdet?

Vi hedder Holsted VVS, fordi vi hører til i Holsted, men det betyder naturligvis ikke, at vi kun har kunder i Holsted. Vi tilbyder selvfølgelig også vores produkter og services til kunder, der bor i nærområdet. Det betyder, at du skal være mere end velkommen til at ringe til os, hvis du kommer fra Esbjerg, Kolding, Vejen, Brørup eller måske Bramming.

Så kontakt os idag -> Her