Sanitet


  • 04 maj, 2016

Vi tilbyder alt inden for sanitet – også i Esbjerg, Kolding, Varde og Bramming. Hos Holsted VVS kører vi nemlig gerne en lille tur for at komme ud til vores kunder.

 

Sanitet er …

… et vidt begreb, der dækker over de langt fleste aspekter i forbindelse med badeværelsesindretning – altså alt lige fra installation af toiletter, vaske og badekar til armaturer og blandingsbatterier.

For at gøre en lang historie kortere kan vi dermed skrive, at vi tilbyder at udføre alt VVS-arbejde på dit badeværelse. Hvis du blot kontakter os, kommer vi gerne ud og hjælper, måler og rådgiver dig til den helt rette sanitetsløsning. Men du er naturligvis også mere end velkommen i vores butik for at se nogle af de sanitetselementer, vi kan installere på dit badeværelse.

 

Vores erfaring sparer dig tid og penge

Virksomheden i sig selv har mere end 16 år på bagen, og vores svende har langt over 100 år som VVS’ere på bagen tilsammen. Den erfaring sparer dig både tid og penge, fordi vi ved, hvordan et hus er skruet sammen. Derfor ved vi som oftest også, hvordan rørføringen fungerer i et hus, kort tid efter at vi er trådt ind i det. Med den erfaring tager det os kortere tid at projektere og udføre opgaven – og jo kortere tid det tager os, jo billigere er udførelsen for dig.

Men det er ikke kun her, du kan spare tid og penge ved at bruge Holsted VVS. Vi bruger nemlig kun kvalitetsprodukter, som er langtidsholdbare og dermed sikrer en bedre installation i mange år.

Så kontakt os idag -> Her