Nordic Energy Group


  • 13 jan, 2015

Nordic Energy Group ventilationsanlæg – høj komfort og lavt forbrug

Nordic Energy Group anvender det kendte Dantherm ventilationsanlæg i Combivarmeanlægget. Det sikrer dig en af markedets højeste virkningsgrader og et lavt energiforbrug. Behovsstyringen og muligheden for at montere fugtstyring og CO2 følere sikre dig, at ventilationsanlægget kun kører i det omfang der er behov herfor.
 
Nordic Energy Group ventilationsanlæg opfylder tyske Passivhaus krav
Som et af de meget få anlæg i Europa har Dantherm ventilationsanlægget opnået det eftertragtede tyske Passivhaus certifikat. Det er din sikkerhed for sundt indeklima.
 
Behageligt indeklima – også om sommeren med køl fra jorden
Om sommeren lader Nordic Energy Group Combivarmeanlægget den friske luft passere forbi en køleflade, således at det er muligt at svale udeluften med op til 8 grader. Den monterede køleflade, er modsat et traditionelt airconditionanlæg, fri for trækgener, ligesom luften ikke udtørres. Med den unikke opbygning af ventilations- og køleanlægget, hvor jordvarmeslangerne om sommeren anvendes til køling, er der stort set ingen driftsomkostninger forbundet med at anvende køleanlægget, modsat et airconditionanlæg, der forbruger en del strøm.
 
Find yderligere information på www.nordicenergygroup.com