Naturgas


  • 14 jan, 2015

Hos Holsted VVS tilbyder vi at installere naturgas i din bolig. Naturgas er en energieffektiv løsning, der udleder 2/3 mindre CO2 end kul og 1/3 mindre CO2 end olie. Ved et skifte til naturgas skåner du ikke alene miljøet, men også din pengepung.

 

Vælg naturgas fordi …

… det udleder betydelig mindre CO2 end de gængse opvarmningsformer. Så simpelt kan det skrives. Heldigvis er der flere og flere, der vælger at skifte til naturgas – og du kan faktisk få 4.800 kroner i tilskud til køb af et nyt gasfyr.

Ud over at naturgas er billigere og mere miljørigtigt i drift end de gængse opvarmningsformer, estimeres det også, at der er naturgas nok i undergrunden til de næste 250 år. Det er derfor ikke en ressource, som verden er ved at løbe tør for, og du kan have dit naturgasanlæg i mange år.

 

Naturgas er …

… en fællesbetegnelse for den gas, der findes i undergrunden. Det dannes af rester fra dyr og planter, der er blevet aflejret. Gennem en proces på millioner af år, der skyldes det store tryk fra den overliggende jord, er disse aflejringer fra dyre- og panterester blevet til gas. Den gas, som vi i daglig tale kalder for naturgas, består primært af gasmolekylet metan (CH4).

 

Vi har erfaringen

Når du vælger at få naturgas i dit hjem, kan du med stor fordel vælge en VVS-installatør, som har erfaring med naturgas, og som også vejleder dig om brug af naturgas til gaskomfur, gaspejs og andre naturgasprodukter.

Det gør vi hos Holsted VVS. Så ring endelig og invitér os ud til en uforpligtende snak om dine muligheder for en fremtid med naturgasanlæg.

Så kontakt os idag -> Her