Jordvarme i Esbjerg, Kolding og Vejen


  • 14 jan, 2015

I naturlig forlængelse af vores medlemskab i CLEAN Grøn Erhvervsvækst tilbyder vi installering af jordvarme. Jordvarme er en af de mest vedvarende og miljørigtige ressourcer inden for opvarmning af private hjem.

 

Fordele ved jordvarme

På trods af at der bruges en lille mængde elektricitet til at drive jordvarmeanlægget, anses jordvarme for at være en vedvarende og miljørigtig ressource. Årsagen er, at for hver 1 kWh, du bruger på at drive jordvarmeanlægget, får du 3-3½ kW varme tilbage.

Det betyder, at hvis du bruger jordvarme som opvarmningsressource i dit hjem, vil dit samlede CO2-udslip reduceres med 50-75 % i forhold til de gængse opvarmningsformer.

Ikke alene er jordvarme en miljørigtig løsning – det er også en billigere løsning i det lange løb. Jordvarmeanlæg er nemlig stort set vedligeholdelsesfri og betaler dermed sig selv hjem efter en bestemt årrække (alt efter størrelsen på installationen).

 

Jordvarme er ikke en standardløsning

Hver enkelt husstand har forskellige behov, når det kommer til varmeforbrug. Derfor tilbyder vi naturligvis også at komme ud og undersøge, hvilken jordvarmeløsning der vil være den rette for jer. På den måde sikrer vi, at I får en installation, der aldrig producerer for lidt varme, så I ikke skal fryse om vinteren, men heller ikke har en for stor overproduktion af varme om foråret og sommeren.

At få besøg af os fra Holsted VVS til en snak om dine muligheder inden for jordvarme er naturligvis gratis og fuldstændig uforpligtende. Du skal blot kontakte os, så aftaler vi nærmere om, hvornår vi kan komme på besøg hjemme hos jer.

Så kontakt os idag -> Her