Blikarbejde i Vejen, Kolding og Esbjerg


  • 14 jan, 2015

Blikarbejde er en langtidsholdbar løsning, som har lav vedligehold – hvis det er gjort korrekt. Vi har gennem både uddannelse og mange års erfaring specialiseret os i at arbejde med zink og kobber, så du kan få blikarbejde af bedste kvalitet.

 

Hvad er blikarbejde?

Blikarbejde er betegnelsen for arbejde med zink og kobber og kan derfor, måske selvsagt, være utrolig mange ting – lige fra nye tagrender til små installationer i hjemmet. Hos Holsted VVS tilbyder vi alt inden for blikarbejde, og vi gør det med grundighed, fordi vores erfaring siger os, at blikarbejde kun er en langtidsholdbar løsning, hvis arbejdet er udført ordentligt fra starten.

 

Personlig kontakt er i fokus

Specielt i forbindelse med blikarbejde, som altid vil være en skræddersyet løsning til den enkelte kunde, går vi højt op i,at have direkte kontakt med den kunde, som skal være glad for resultatet. Det gør vi, fordi vi, som håndværkere, jo ikke nødvendigvis har samme smag og samme visioner som dig, som kunde.

Derfor er det utrolig vigtigt for os at få forventnings- og visionsafstemt, inden blikarbejdet går i gang.

 

Kontakt os

Vi hedder Holsted VVS, fordi vi kommer fra og bor i Holsted, men vi kører hjertens gerne ud til kunder i nærområdet. Så hvis du eksempelvis kommer fra Bramming, Kolding, Esbjerg eller Varde – eller måske en lille by derimellem – skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Vi kommer altid gerne med et uforpligtende tilbud på din opgave inden for blikarbejde. Så hvis du starter med at kontakte os med din opgave, vender vi hjertens gerne tilbage med et tilbud.

Så kontakt os idag -> Her